zaterdag 13 september 2008

Makkelijke Appeltaart op Keukengeheim

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makkelijke Bretoense Appeltaart op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo mensen,
Het is geleden dat ik nog iets heb geshreven.De laatse 2 maanden zijn ontzettend druk geweest.20 uur per dag bezig zijn was eerder regel dan uitzondering.
Maar genoeg geklaagt.
Hier het recept voor een makkelijk en lekkere appeltaart.

Ingrediƫnten

- 1 rol bladerdeeg(diepvries)
- 4 appelen
- 1 zakje vanilesuiker
- 100 g boter
- 175 g suiker
- 35 g maizena of gewone bloem
- 3 eieren

Voorbereiding

Appels schillen en in blokjes snijden. Boter een taartvorm en bestuif heel lichtjes met bloem. Smelt de rest van de boter. Meng de gesmolten boter, de suiker, de eieren, de vanillesuiker en de maizena tot een homogene massa met de garde of de mixer op lage snelheid. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.

Bereiding

Breng de bladerdeeg in de beboterde en bestoven taartvorm en vergeet niet het deeg te prikken met een vork.

Doe er dan de appelblokjes in. Giet het botermengsel over de appelblokjes

Bakken gedurende 45 min.

Lauw opdienen, eventueel met een bolletje ijs.

Smakelijk

Sam

www.keukengeheim.com

Geen opmerkingen: