woensdag 14 mei 2008

Dirk De Prins op Keukengeheim



Hallo mensen,
Ik maak van de gelegenheid gebruik om het boek van de Befaamde Dirk De Prins te promoten.Hij is de hoofdredacteur van Culinaire Ambiance.
Je kan nog steeds even naar www.keukengeheim.com surfen en deelnemen aan de prijsvraag.Mischien win je wel mijn eerste boek.
Je kan ook daar ook de hele dag terecht voor gratis kookadvies


Recepten door de week
Simpele en lekkere gerechten van Dirk De Prins
De best mogelijke oplossing om ons goed doordeweeks te voeden wordt ons in feite aangereikt door de wetenschap zelf. Om goed uitgebalanceerd, en dus zo gezond mogelijk, te eten moet een mens zich zo afwisselend mogelijk voeden. Het simpele diëet van onze voorouders was te beperkt om echt gezond te wezen. Het motto luidt dus afwisseling, afwisseling en nog eens afwisseling. Op die manier krijg je van alles een beetje binnen.

Gelukkig leven we ondertussen in een wereld die geen grenzen en geen seizoenen meer kent. Het hele jaar door kunnen we van witloof, asperges, appelen, peren, mosselen en noem maar op voluit genieten. En dat houdt ook in dat een likje room en een klontje natuurboter geen verboden producten zijn, als ze een dag later maar vervangen worden door iets anders. De keuken van de afwisseling is dus gelukkig ook een genotkeuken. Dat is dan ook de ware reden waarom dit kookboek is ontstaan. Elke dag koos Dirk voor een ander thema, wat het boek niet enkel doordeweeks maar ook gevariëerd maakt.

Veel kookplezier!

Sam

www.keukengeheim.com

Geen opmerkingen: