woensdag 16 april 2008

Asperges op zijn Vlaams op Keukengeheim

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges op z'n Vlaams op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Het asperge-seizoen komt eraan!Voor mij elk jaar weer een reden om blij te zijn.Ik ben echt verzot op de Belgische asperges.En zonder chauvinistisch te willen zijn,de Belgische asperges zijn echt de lekkerste ter wereld.
Vandaag het recept voor de befaamde Asperges a la Flamande
Voor 4 personen
2 bussels witte asperges
2 hardgekookte eieren(gehakt)

120 g hoeveboter, gehakte peterselie.

Bereiding

De asperges schillen en beetgaar koken in gezouten water met een snuifje suiker.

De boter smelten in een pan en de mengeling van ei en peterselie eraan toevoegen. Die mengeling heet mimosa in vaktermen

Goed doorroeren en

kruiden met peper, zout

en muskaatnoot.

Asperges met de garnituur op het bord schikken.
Als je vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com surfen voor GRATIS kookadvies,ik ben daar de hele dag paraat om jullie vragen te beantwoorden.
Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Geen opmerkingen: