Asperges op z'n Vlaams op Keukengeheim Hallo mensen,
Het asperge-seizoen komt eraan!Voor mij elk jaar weer een reden om blij te zijn.Ik ben echt verzot op de Belgische asperges.En zonder chauvinistisch te willen zijn,de Belgische asperges zijn echt de lekkerste ter wereld.
Vandaag het recept voor de befaamde Asperges a la Flamande
Voor 4 personen
2 bussels witte asperges
2 hardgekookte eieren(gehakt)
120 g hoeveboter, gehakte peterselie.
Bereiding
De asperges schillen en beetgaar koken in gezouten water met een snuifje suiker.
De boter smelten in een pan en de mengeling van ei en peterselie eraan toevoegen. Die mengeling heet mimosa in vaktermen
Goed doorroeren en
kruiden met peper, zout
en muskaatnoot.
Asperges met de garnituur op het bord schikken.
Als je vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com surfen voor GRATIS kookadvies,ik ben daar de hele dag paraat om jullie vragen te beantwoorden.
Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com
woensdag 16 april 2008
Asperges op zijn Vlaams op Keukengeheim
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten