zondag 6 april 2008

Kalkoen met Roquefort op Keukengeheim

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalkoen met Roquefort op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Vandaag een recept voor een snel en lekker recept.
Je kan dit ook met kip maken.
Ook kan je een andere schimmelkaas gebruiken zoals gorgonzola of danisch blue.
Mijn website www.keukengeheim.com is volledig vernieuwd.We zitten volop in de online testfase.Jullie opmerkingen zijn van harte welkom!
Het recept:

Kalkoentournedos&Roquefort

Aantal personen : 2 pers.Boodschappenlijst
Moeilijkheid :+++
  • 2 stuk kalkoentournedos of kalkoenlapjes(kip kan ook)
  • 2 dl Room
  • 1 teentje Knoflook
  • 1 dl witte wijn
  • 100 gr roquefort
  • 1 snuifje Peper
  • 1 snuifje Zout
Duurtijd :30 minuten
Afbeelding :loading

2 kalkoentournedos - 2 deciliter room - 1 lookteentje fijngehakt - 1 deciliter witte wijn - 100 gram roquefort - peper & zout . Zet een pan met hoge boord op het vuur ( gasstand 4 ) met wat olijfolie , laat 1 min ; warm worden , leg de tournedos in de pan , zet het vuur hoger ( gasstand 6 ) , bak 3 min . langs de ene kant , draai om en bak 3 min . langs de ander kant . Haal de tournedos uit de pan ( leg ze even op een bord ) en laat de look 15 sec . stoven , giet de witte wijn in de pan , laat 1 min . koken . Doe de room in de pan en laat 2 min ; inkoken , zet het vuur lager ( gasstand 3 ) , roer er de roquefort in stukjes door ( niet laten koken ) . kruid met peper & zout , leg de tournedos in de saus en laat nog 5 min . pruttelen .

Veel kookplezier!

Sam

www.keukengeheim.com

Geen opmerkingen: